L'INFANTIL

De 7 a 13 anys.

(Tot i que sempre diem que és de 7 a 13 anys, per descomptat acceptem nens i nenes més grans i, lògicament, mares i pares.)

  • En què consisteix?

El Paintball Infantil consisteix en disparar boles de pintura amb una marcadora adaptada per les edats que comprèn el joc. Es fan dos grups de jugadors (mínim 4 per equip) i s'enfrenten entre ells, amb difretents jocs i objectius.

  • Què inclou el preu?

El preu base són 20€ per jugador i inclou: monitor, equipació, boles infinites, la hora i mitja de  joc i una ampolla d'aigua per jugador.

  • Quant de temps puc jugar?

El recorregut són dues voltes a les nostres tres pistes: La Fortalesa, Les Trinxeres i El Bosc. Normalment es fan 75 minuts de joc actiu, és a dir, que hi ha una mitja horeta més entre preparació i explicació dels jocs. Podem comptar que l'experiència dura 2 hores aproximadament.

  • Les boles són biodegradables? Marxa la pintura de la roba?

Per descomptat a les dues preguntes. Les boles són biodegradables, no fan mal a l'entorn natural, ni als animals ni a nosaltres, en cas que la pintura entrès en contacte amb la boca. De la roba marxa amb una rentadora normal a qualsevol temperatura.

  • Puc venir a veure les pistes abans de reservar?

Estarem encantats de trobar-nos allà, envia'ns un WhatsApp abans de venir per confirmar que estarem allà i t'ensenyarem les pistes encantats. Sense cap mena de compromís.